БАЈИНА БАШТА - ОКРУЖНА ОЛИМПИЈАДА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

30. августа 2022.

ББ ГЛАС  Bajina Basta

ОКРУЖНА ОЛИМПИЈАДА ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

 

Капитени прве три екипе

На теренима Спортског центра “ Браћа Милутиновић“ у Бајиној Башти 30. августа одржана је 6. Олимпијада треће доба за Златиборски округ. Учешће је узело осам општина. Екипе су се такмичиле у пет дисциплина. Прве четири пласиране екипе стекле су прво учешћа на Републичкој олимпијади Србије . То су Пријепоље, Чајетина, Бајина Башта и Севојно.

Учеснике овог такмичења поздравили су Миленко Ордагић, заменик председника општине Бајина Башта и Недељко Ракић, председник бајинобаштанског Удружења пензионера. Знак за почетак надметања дао је Драган Петковић, секретар Савеза пензионера Србије.

 

 Ордагић, Петковић и Ракић

Такмичење у брзом ходању

Такмичење у пикаду

У брзом ходању прво место заузело је Севојно, друго Бајина Башта, треће Пријепоље. Бајина Башта је била прва у шаху, друга  је Чајетина, трећа Пожега. У фудбалу  највише успеха имали су Пријепоље, Бајина Башта и Чајетина.  У пикаду је победила Чајетина, следе  Нова Варош и Севојно. У кошарци  прво место освојило је Пријепоље, друго Севојно, треће  Нова Варош.

Председник Удружења пензионера Бајина Башта  Недељко Ракић уручио је признање Савезу пензионера Србије , Примио га је Драган Петковић, секретар тог Савеза.

 

Благодарност – Признање Савезу пензионера Србије

-Ово такмичење у Бајиној Башти било је одлично организовано. Хвала домаћину , његовом председнику Недељку Ракићу и његовим сарадницима за уложени труд да ова манифестација буде беспрекорна – рекао је секретар Савеза пензионера Србије Драган Петковић. За добро расположење на заједничком ручку, по завршетку такмичења у сали  “Томекс“, побринуо се оркестар “Два Владимира“.

ЕКИПНИ РЕЗУЛТАТИ

Победник  6. Олимпијаде треће доба за Златиборски округ је Пријепоље. Следе Чајетина,  Бајина Башта, Севојно,  Нова Варош, Ужице  Ариље и Пожега. Три првопласиране екипе имале су по 35 бодова па је пласман одређен на основу старости такмичара. Оне екипе са старијим такмичарима  биле су у предности.

Текст и фото: М.Андрић

    

Iz Uredništva www.dorcolijada.com

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

=============================================

 Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
© 2022 Flex. All Rights Reserved. Powered by Aplikko