OKTOBAR 2023

Povodom 44 godine postojanja i rada Udruzenja penzionera Banke Postanska stedionica odrzana je,

31. oktobra 2023 godine, 

jubilarna godisnja Skupstina i promocija Monografije od osnivanja Udruzenja 1979. do 2023. godine.

Predsednica Udruženja Slobodanka Ceca Ilic u uvodnom izlaganju toplo je pozdravila sve prisutne, govorila o najznacajnijim aktivnostima Udruzenja i izdanju Monografije koju je priredila i koja ima za cilj da se osvrne na proslost i sagledaju  dosadasnje aktivnosti Udruzenja. Posebno, sta je uradjeno za 44 godina, podsecanje na koleginice i kolege koji su svoje slobodno vreme posvetili poboljsanju zivotnih uslova penzionera Banke postanska stedionica, kako pruzanju materijalne pomoci, tako brigom i posetama bolesnih i starih clanova, organizovanju druzenja, izleta, ucescem na raznim manifestacijama – sportkim, kulturnim i drugim.

‚BILI SMO, POSTOJALI SMO I DALJE POSTOJIMO

STO NE SMEMO DA ZABORAVIMO‚‚…

‚‚Penzionerski dani mogu biti lepi ako se zadrži vedrina duha i zdravlje.

Nisu bitne godine života, bitno je kakav zivot zivimo u godinama koje imamo – zlatne godine trećeg doba‚‚

Slobodanka Ceca Ilic, Predsednica Udruženja penzionera Banke Postanska stedionica uručila je matičnoj kuci, zaslužnim članovima, saradnicima i prijateljima Udruženja Zahvalnice za dugogodisnju saradnju u ostvarivanju zajednickih ciljeva.

Predsednik Ogranka Dorćolijada Pokreta treceg doba Beograda Dusan Maksimovic, prof. uručio je Udruženju penzionera Banka Postanska stedionica – Predsednici Slobodanki Ceci Ilic, najvise priznanje Dorcolijade Plaketu – Statuetu za višegodišnju saradnju i doprinos aktivnostima Dorćolijade.

U drugom delu jubilarne proslave nastavljeno je

druženje uz pesmu i muziku do kasno po podne.

Galerija slika:

*                                         *                                    *