Oktobar 2018

       ODRZANA XI OLIMPIJADA SPORTA, ZDRAVLJA I KULTURE TRECEG DOBA U VRNJACKOJ BANJI OD 29.09. DO 3.10.2018. U ORGANIZACIJI POKRETA TREĆEG DOBA SRBIJE I U SARADNJI SA SAVEZOM PENZIONERA SRBIJE, MINISTARSTVOM ZA OMLADINU I SPORT SRBIJE, SPORSKIM SAVEZOM SRBIJE I OPŠTINOM  VRNJAČKA BANJA

IZUZETNO USPEŠNA MANIFESTACIJA JE ODRŽANA POD POKROVITELJSTVOM PREDSEDNIKA REPUBLIKE SRBIJE ALEKSANDRA VUČUĆA I VLADE REPUBLIKE SRBIJE – MINISTARSTVA ZA OMLADINU I SPORT. NA MANIFESTACIJI JE UCESTVOVALO PREKO HILJADU I PET STOTINA PENZIONERA I ZITELJA TRECEG DOBA IZ CELE SRBIJE UZ BROJNE GOSTE I PRIJATELJE

POSLE OCENE MINISTARSJE KONFERENCIJE EVROPSKE UNIJE DA JE OLIMPIJADA SPORTA, ZDRAVLJA I KULTURE TREČEG DOBA SRBIJE JEDAN OD NAJBOLJIH PRIMERA DOBRE PRAKSE U EVROPI I PODRŠKE KOMISIJEZA EKONOMSKA I SOCIJALNA PITANJA UJEDINJENIH NACIJA, POKRET TREĆEG DOBA SRBIJE DOBIJA NOVUN SNAGU I NASTAVLJA SVOJ PROCES AKTIVNOSTI.


Na Websajtu Olimpijade sporta, zdravlja i kultrure treceg doba objavljeni su detaljni rezultati takmicenja po sportskim disciplinama. Ekipa BEOGRADSKE DORCOLIJADE postigla zapazene rezultate.

CESTITAMO TAKMIČARIMA NA FER BORBI UZ NAPOMENU DA NA OLIMPIJADI SPORTA, ZDRAVLJA I KULTURE TRECEG DOBA UVEK SVI POBEĐUJU.

                                                ====================================================